شب یلدا و کیک انار

کهن ترین جشن ایرانی، شب یلدا می باشد . دراین جشن سرو تنقلات ،شیرینی، شاهنامه خوانی، فالگیری با دیوان حافظ رایج است. یلدا از واژه سریانی به معنی زایش می باشد. این سنت باستانی ایرانی را در کنار خانواده هایتان با پخت یک کیک انار بسیار خوشمزه جشن بگیرید.

طرز تهیه کیک انار

مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک:

  • تخم مرغ  ۵ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ پنس
  • نشاسته نصف پیمانه
  • وانیل ۵ گرم
  • بکینگ پودر ۱۰ گرم
  • آرد یک پیمانه (کم کم اضافه شود)
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری

مواد مورد نیاز برای خامه:

  • خامه توت فرنگی ۲ بسته(۲۲۰ گرم )
  • شیر ۴پیمانه
  • پودر خامه یا  کرم شانتی ۷۵ گرم (یک بسته )

مواد مورد نیاز فیلینگ:

  • انار دون شده یک کاسه بزرگ
  • ژله انار  یک بسته

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم. زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم میزنیم. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک هم می زنیم.

نکته : سفیده ها را به مدت ۶-۷ دقیقه هم میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته و وقتی ظرف را وارونه میکنیم از کاسه بیرون نریزد.

در یک کاسه جداگانه آرد، نشاسته، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک میکنیم و مقداری از مخلوط آرد را با زرده تخم مرغ و لیسک مخلوط میکنیم. ۲ قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده سفیده و مخلوط آرد باقیمانده را کم کم اضافه میکنیم و خمیر کیک اسفنجی را داخل قالب چرب شده میریزیم. فررا با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نموده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در داخل فر بپزد. بعد از پایان این مرحله کیک سرد شده را از قالب خارج نموده و از وسط نصف میکنیم.

خامه، شیر و خامه توت فرنگی را با هم مخلوط میکنیم ،کرم شانتی را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.خامه فرم گرفته را روی تکه ای از کیک میریزیم و باقاشق صاف میکنیم. تکه دوم کیک را روی آن قرار می دهیم و کیک را داخل یخچال میگذاریم . ژله را طبق دستور روی بسته بندی اماده میکنبم. محلول زله که از داغی افتاد انارها را به آن اضافه میکنیم ژله انار را روی کیک میریزیم و در داخل یخجال قرار میدهیم تا ژله بسته شود.

کیک شب یلدا آماده است نوش جان کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *